Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är tydligen provocerande att beskriva sitt utsatta tillstånd, när man hade behövt hjälp och ingen fanns att tillgå. Att man "råkar" vara enda anhörig när de gamla blir sjuka, är inget man kan strunta i. Varför provoceras andra av de


På förekommen anledning

Om du provoceras av att läsa om andras utsatthet

 SLUTA LÄSA HÄR

Du som inte förstår att man kan få hjälp genom andras medkänsla

SLUTA LÄS NU

Är du den som har svårt att sträcka ut en hjälpande hand

LÄS INTE MER

Orkar du inte lyssna på dem som klagar sin nöd

LÄS NÅGOT ANNAT

Har du kommit ända hit så finns det nog
gott hopp om dig
som

m e d m ä n n i s k a

 


 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 20:21



Bookmark and Share


  glittertindra
det är inte alla som fixar att höra om andra som har det svårt... tyvärr...
2008-01-11

  Hildegun Relefors
Det är både skönare och lättare att vara medmänniska!
2008-01-09

  * Ammi *
är någon dum mot dig!
kan vi skriva sida upp och ner om kärlek borde vi kunna få göra det om sorg och saknad oxå.
styrkekramar till dig!
2008-01-09

  Larz Gustafsson VIP
Vad nutidsmänniskan provoceras av är svaghet.
Hon har sina nazistiska übermenschideal.
2008-01-09

  © anakreon VIP
Jag förstår.
2008-01-09

    pladask
vackert, viktigt och välskrivet! jag gillar dikter som göra något med läsaren, som den här. det är alltid spännande.
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP