Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drivs av behovet att göra upp. Lider av posttraumatisk stress, men somliga av dem som varit i närheten kan INTE FÖRSTÅ och INTE ACCEPTERA vad jag säger. Det är kränkande att inte bli trodd för det man har varit med om


Uppgörelse

 

Säg inte till mig

du skulle klara allt själv

Säg inte att

jag ska be om hjälp

Mellan raderna läser jag att då kan jag skylla mig själv

Svara då på min fråga

Skulle du göra ALLT för din älskade

Hade du gjort vad du kunde för din gamla mamma
eller för andra ensamma, sjuka släktingar

Då så

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 20:56



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Här fick du till det, så det sved!
2008-01-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag förstår precis...
Jag gör det, händer
det inte ett under...
Då går jag också
under...
2008-01-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP