Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love changes everything


där rakbladstårar

strömmat fram

nu bara bleka ärr



där spritdränkta

andetag tystnat

nu bara tomt


där självförbrännande

tankar levt

nu enbart LYCKA...





Fri vers av emilf77
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-09 21:41



Bookmark and Share


  ia VIP
fullkomligt lysande
...och sant
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77