Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vänskap..


Vad tynger dig min vän?

Vart gömde sig erfarenheterna
som alltid kunde ge mig kloka råd?

När tog leendet för mina knasigheter slut,
för att bytas mot något skärvt,
om än så försökande

Hur orkade du inte längre
ha försåelse för våra olikheter
som förut var ett plus

Var tog orden vägen,
de du vill säga
men som inte kommer fram

Kommer du fortfarande tala
till mitt försvar
när världen vill mig illa

Eller blev det lättare att hålla med
än att resa sig med ett \"Nej\"
när vinden viner omkring oss?

Den lilla spiran av frigörelse
som bodde i mitten av ditt öga
vart tog den vägen?

Vart gick blicken som inte längre möter min?




Fri vers av Meli
Läst 615 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-09 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meli