Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intimitet

Det är att komma nära
både med kropp
ande, själ och sinne

Vill du vara intim med mig?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-01-10 10:09



Bookmark and Share


  coffe
varm text ...c
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt