Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har förut inte tänkt på hur många förståsigpåare jag haft i min omgivning. Men nu har jag tröttnat. Ni får chansen att ändra er....men om inte, så glöm mig. Och jag är dessbättre inte ensam om dessa tankar. Tack till poeterna som inspirerar!


Besserwisser hejdå

 

Undrar ibland
om ni hör er själva

om

ni vet vad
det är för råd ni ger

och

varför ni tror att
vi inget begriper själva

^^^^^^

Er omtänksamhet är
missriktad

länge
ni inte
visar oss
r e s p e k t

Vi är inte hjälplösa
eller ber om
ert skydd

Vi ber bara om att få tillträde
till er medmänsklighet
så att vi kan få en
dialog eftersom
det är vad
som för
oss

alla


f r a m å t

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-10 14:09



Bookmark and Share


  glittertindra
visst är det konstigt att en del har svaret på allt när det gäller det liv man själv lever... det finns även de som ger råd till en för att man ger dom dåligt samvete...
2008-01-11

  Hildegun Relefors
Framåt, det bär igenom, luta dig mot mig,så skall vi besegra dem!
2008-01-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
FULL FART FRAMÅT
FINA FJÄLLA*****
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP