eller "Vart tog vårt lokalsinne vägen?"" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller "Vart tog vårt lokalsinne vägen?"


Vad driver vår längtan?

 

Vad driver vår längtan

 

som när de landskap

jag ritade på ditt bröst

åstundas 

lika starkt som då

när vi var nyförälskade

 

och du körde spårvagn linje 7

på mitt

 

sådana dagar

när mitt gäckande lokalsinne spelade oss ett spratt

och jag gick vilse i din skog av manlighet

på din håriga bröstkorg

 

Vart tog vi vägen?

 

Ska vi behöva köpa varsin GPS

för att hitta tillbaka

 

till oss

och till varandra

 

 

©  Birgitta Wäppling, 17 januari 2008

 




Fri vers av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 680 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-01-27 10:06



Bookmark and Share


  Lillasyster F
Må GPS-apparater vara förbjudna i passionens rum. Hoppas innerligt att diktens två personer hittar tillbaka till varandra på egen hand och lär sig upptäcka varandra på nytt.
Snyggt skrivet om en (troligen) ganska vanlig företeelse i förhållanden.
2008-01-28

  Ronny Berk
så beskrivanssäker poesi om vilsenhetens längtan efter återfinnan...den lokala närhetens rågångar på vilsenvägar...ja...
2008-01-28

  isabel louise
fint berättat. ja jag måste nog oxå köpa en sån där GPS för att hitta framåt...
2008-01-27

  Michaela Dutius
Mycket mycket skör och vacker...orden tassar fram-men målmedvetet
2008-01-27

  Vilsen Annette-hittar vägen
Åh.. en sån härlig beskrivning av kärlek och ibland hamna på \"avvägar\"
2008-01-27

  Bjarne Nordbö
Underbar. Kan inte låta bli.http://www.poeter.se/viewText.php?textId=474774

2008-01-27
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP