Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska...älska inte...


Ja...?

och längtan utan utlopp
spräcker insidans skira gräns

i hopp om förlösning


Nej...?

och tårars mening
sluter säcken
för vandraren

som sedan vandrar nya vägar




Fri vers av livsdans
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans