Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet



Insåg just
... frågade nyss
då du frågade mig
... men du svarade inte
du ville jag skulle säga något
... du är så tyst
jag förstår inte...
... jag undrar om du förstår
Har du gått?
... att jag måste gå?

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 195 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-11 00:21



Bookmark and Share


    eva m h
Interaktion eller avsaknad av interaktion
2008-01-11

  Sadhistory
Oh, gillar den här alltså.
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen