Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor från då och nu




längs frusna tårar


genom skärvor från


ett krossat hjärta


dåtid

nutid


jag sakta vandrar


till din kärlek


och vår framtid




Fri vers av emilf77
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-11 16:38



Bookmark and Share


    CaMillA
Vackert värre :p Hoppfullt skrivet!
2008-01-11

    Lindizz
din text berör. bra skrivet!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77