Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felsökning...





kanske allt jag önskat

egentligen redan fanns där

alldeles brevid mitt liv


var jag bara för blind

för det jag kunde nå

och letade där inget fanns




Fri vers av emilf77
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-11 18:33



Bookmark and Share


  Piann VIP
Ja ofta har man det
man vill ha närmare sig än man tror.
Man spänner bågen för högt och
blickar för långt bort...
Mycket bra skrivet.
Kram Piann
2008-01-11

  Larz Gustafsson VIP
Så var det för mig!
Bra beskrivning!
2008-01-11

  ia VIP
oftast letar man för långt bort i stället för att öppna sin hand, längre bort än så behöver det inte vara.

Varma längtansfulla ord, fulla av hopp men också en undran..

säkert många som kan känna igen sig

kanon bra
2008-01-11

    Trast
Viktig fundering!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77