Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
våren 07 och vidare fram till nyår..


starta om på nytt




den tunga våren

lämnade de djupa såren


efter sista gången du kom

fick jag försöka börja om


skapade mitt nya ensamma liv

ett kostsamt smärtsamt kliv


men nu börjar allt bli bra

kanske funnit vad jag vill ha


bara svårt att starta på nytt

mycket känslor som flytt


fast de börjar åter gro igen

en ny kärlek och vän


vet inte om det är rätt eller fel

men hon får mig att kännas hel




Fri vers av emilf77
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-11 22:22



Bookmark and Share


    CaMillA
Ah du beskriver verkligen känslan träffsäkert rakt in i mitt hjärta!
2008-01-11

    Trast
Härligt!
2008-01-11

    sunnanvind
Härligt! Känns som livet vänder åter o vårvindarna drar in...Applåd!
2008-01-11
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77