Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med mina ögon


Om du såg dig
med mina ögon
Om du hörde dig
med mina öron
Om du kände
vad mitt hjärta
kände för dig
förstod du...




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-01-11 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt