Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla barnet i mig

När det lilla barnet i mig
äntligen har kommit ut
kan jag inte mer än önska
att ingenting ska bli
som förut

Nu ska jag våga visa
mig både stark och svag
Det är mod har jag hört
men inte någon lag

Ett steg i taget
för den lilla
Kanske rädd blir
om någon gör mig illa

Men har jag en gång
hittat ut ur min gömma
finns ingen återvändo
går inte att glömma









Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-01-12 00:10



Bookmark and Share


    eva m h
Lycka till Lillan! ;-)
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt