Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nätter med dig





när du kysser mig till sömns

vill jag inte somna


när vi vaknar på morgonen

vill jag fortsätta sova med dig




Fri vers av emilf77
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-12 00:21



Bookmark and Share


    vide
sött :-)
2008-01-13

    CaMillA
Mer mer mer.... Lyckorus far genom kroppen :) Känns igen, känns igen!
2008-01-12

  ohyesandyouknowit
jag älskar den.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77