Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Succesivt har allt försvunnit ur mitt liv. Min älskade man, alla anhöriga, mitt arbete.....


Mål och mening

 

Nej nej
jag
ska inte
gnälla

bara berätta

för jag vet
inte hur
jag ska
tänka
när

jag inte finner mål och mening

Jo jag vet att Jesus finns
Frivilligcentrum
Röda Korset
Kyrkokören
Biblioteket
m m

Det finns mycket
att fördriva
tiden
med

Men jag söker fortarande

mål och mening




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 11:22



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Min dotter läste igår
Din ÄNGLAHUND, hon
sa den var så bra, den
tog hon till sig! Jag ville
bara att Du, skulle veta
det, nu!*****
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP