Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att den akuta sorgen när min älskade dog efter sju års sjukdom, så kommer vardagslivets ensamlunk. Så går det riktigt bra, för att plötsligt svartna igen.


Ruta ett

Ner med dig

ner i hålet

 

Jag trodde att
jag var på
väg att
resa
mig
och
precis
när jag
skulle ta
tag i kanten
och dra mig upp

åkte

jag ner

en våning till

fast jag trodde
att jag
hade
nått
botten

fanns det en

botten

till




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 12:04



Bookmark and Share


  Yvonne
Målande beskrivning som nog många känner igen sig i.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP