Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann vän i vått och torrt, som känner mig bättre än de flesta. Tillsammans vi stöttat varandra genom tuffa tider och skrattat i lyckliga stunder.


till Lenis





vi möts över en kopp te

som många gånger förut


du hjälpte mig att framåt se

då det kändes som livet var slut


om din vänskap jag aldrig behöver be

för mellan oss vi löst varje knut








Fri vers av emilf77
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77