Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag börjar från mitten denna gång

 

Låt min tunga smeka dig

längs din linje


upp

genom din armhålas grop


Ditt hår

kittlar min nästipp


upp

längs armens böj


Tills min bröstvårta nuddar


dina läppar




Fri vers av stronza
Läst 384 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-12 19:40



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Puust!
2008-01-14

  ***Wicke***
Retsticka*L*
Härlig text
2008-01-12

  Night Soul Woman
estetisk och sensuell,
vackert skrivet . . .
*applåd*
2008-01-12

  tom boreland
ängladröm
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar