Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tämja en katta

Kvinnan stolt och rak
sträcker på sig mot sitt tak
för att visa de omkring
att på henne biter ingenting

Svarar emot och lyfter näsa
mot en katta hon kan fräsa
en riktig MAN kan henne tämja
och det skulle båda främja

Stolta båda skulle vara
inte längre någon mara
ta varandra på det sätt
skulle visa sig vara rätt





Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-13 02:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Bra skrivet!
2008-01-13

  Michaela Dutius
Starka kvinnor behövs! Bra skrivet!
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Hur många låter sig tämjas i detta feministinferno?
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt