Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är så trång

 

Finns det någon annan väg att föra in maten på?




Fri vers av stronza
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-13 18:11



Bookmark and Share


  aol
nej man måste svälja
2008-02-04

  Jan Linderoth
Man kan ju alltid ta mindre tuggor. Eller suga upp den med huden på nåt sätt, fast det låter fan så kladdigt!
2008-01-14

  tom boreland
man kan förändra metoden
som nappflaska
eller intravenöst
2008-01-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag rekommenderar inte de övriga alternativen.
2008-01-13

  Markattan
Vad är det för stora grejer
du försöker svälja? ;o))
2008-01-13

  Night Soul Woman
Av
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar