Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glömska


Jag skrev en bra dikt hemma!

Den var mycket bra. Men så glömde jag att ta med den så det får bli till nästa

gång!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 13:02



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Jag väntar...
2008-01-13

  Måna N. Berger
Ja den var bra! :)
2008-01-13

  isabel louise
glöm den inte nästa gång bara! alla dina dikter är ju bra =)
2008-01-13

    Stormöga
det gjorde du säkert^^ du skriver alltid bra dikter! längesedan du skrev ngt:( saknar ju dina texter!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin