Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

söndags saknad






en säng fylld med saknad

av natten som gick

skrämmer mig



en famn tom på dig

kramar sig själv

som tröst



utan dig så är allt

sorgfyllt och svårt

blir ett liv som inte är







Fri vers av emilf77
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-13 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77