Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord, ord, ord....tänk om vi inte kunde förmedla oss med våra ord.


Våra ord

 

De
vill
födas

ut
i
världen

mötas
och
bemötas

inte
stängas
in

l e v a

i

f r i h e t

~ våra ord ~




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 10:34



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Med orden bollar
man ett tag
innan de kommer ut
och sen hoppas man
de tar tag, i andra och
där ger, ett gott drag
2008-01-14

  Hildegun Relefors
Oftast ligger orden och ruvar och svarvas om, innan befrielsen kommer och man kan skriva UT dem!
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP