Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allting är relativt.....


Sanningen

 

Det som är sant för  

mig kanske inte är det

för dig - så se upp!




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-14 17:47



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
\"Det finns bara en sanning!\"

Ack, att det vore så enkelt.
Carl-Erik
2008-01-17

  LassO
Helt rätt och sanningen kan förändras med tiden...
2008-01-14

  Yvonne
Ja,vem sitter inne med den stora sanningen? Klurig fråga.
2008-01-14

    *Zenobia*
och den sanningen sätter jag mig inte på...föredrar att stå upp när jag talar om sanningen...sitta får man inte göra förrän man har svurit under ed...den som ljuger under ed kan åtalas för mened..

man är skyldig att följa gällande lagar och regler som styr ett land....oavsett demokrati eller diktatur...
2008-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Det finns bara en sanning.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP