Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del I la jag ut 7 jan å det här e en rätt fri fortsättning


autobahn till mitt hjärta.. II



utan problem eller böter

jag kommit fram


stilla hennes läppar möter

och resan är slut




Fri vers av emilf77
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-14 17:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Jättesöt.
2008-01-14
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77