Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter är inte enbart snälla och goda. Att vara bitsk och ironisk, är bra vapen i många texter. Men att kränka någon är aldrig rätt. Så sker ibland.......och jag skriver på förekommen anledning.




Sila mygg och svälja kameler

 

Vi vet nu

att nakenbilder

inte hör

hemma  här hos

poeter.se

 

Jag skulle

önska

att vi var

överens om

att aldrig

någonsin

kränka en

annan poet

som skriver

på den poeter.se

 

Nu sitter jag

och

funderar över

vad jag själv skulle göra

om det var jag

som var den

poeten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-15 09:20



Bookmark and Share


  glittertindra
aldrig kränka är viktigt.. alltid respektera oavsett vad man har för syn på livet... alltid komma ihåg att det sitter människor bakom texterna... det är viktigt...
2008-01-15

  © anakreon VIP
Varje gång vi publicerar någonting, här eller i andra sammanhang, löper vi risk att utsättas för kritik som vi upplever som kränkande.

\"Som vi upplever som kränkande\" - det är det som är det viktiga.

Många människor saknar kanske förmåga att uttrycka sitt ogillande på ett sätt som vi gillar eller accepterar. Är inte det priset vi betalar för friheten att här uttrycka våra tankar?

Jag är övertygad om att de flesta av oss inte kan sätta en absolut gräns för när en kommentar blir \"kränkande\".

De stora övertrampen är lätta att urskilja.

Men vem kan ta ansvaret för att sätta den absoluta gräsen?
Carl-Erik
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Löjlig debatt om nakenbilder.
När jag protesterade mot en bild som framställde ett homosexuellt samlag mellan två personer som båda skulle föreställa Jesus fick jag inget gehör alls.
2008-01-15

    *Zenobia*
absolut! håller med nedanstående talare....inte får man kränka någon...oavsett persson...på något sätt...inte ens i ord...

ja..vad skulle du förresten göra Ulla om det var du...?
2008-01-15

  charlotte hedendahl
Ingen har rätt att kränka någon! Känner man sig kränkt måste man säga ifrån!
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP