Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fundering på några sekunder...

Psykiatri, jag och du,
det är vi.
Vårat kunnande och
vetande, vårat finnande
och letande.

Liv, med och utan motiv.
Vänliga, hatiska, lugna,
dramatiska.

Psykiatri, du är fången
eller är du fri?




Fri vers av chicago
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-01-15 17:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hellre frid än Freud.
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

chicago