Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

har du svaret?

 

Igår sprang jag en mil sådär

i mörker, jagad


hack i häl

flåsandes

kallade han sig ovissheten


Han ville jag skulle stanna


och fråga




Fri vers av stronza
Läst 419 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-01-15 19:34



Bookmark and Share


    Noomi
mm.. visst känns det igen..
mycket bra skrivet..
2008-01-17

  Maria Zena Viklund
mycket väl skrivet!

ja!
2008-01-17

    Damm
HAHA! Självklar poesi med en fullträff på slutet!
2008-01-17

  katt.inc
Stark bild och symbolik, bra förmedlat.
2008-01-17

  Inkarasilas
Blir svettig och vettskrämd, för det känns igen, ah, känsla som få.
2008-01-17

  Mygg
Blev riktigt tagen
Jag kan relatera till denna. Tack snälla!
2008-01-17

  DanSan
*****************************

Kommer oförtrutet att tänka på . . .
Lucky Luke som blev jagad av sin
egen skugga . . .

*****************************
2008-01-15

  Night Soul Woman
Om hur det känns att gå en mil i andras skor?
2008-01-15

  Markattan
Det är jävligt jobbigt när ovissheten flåsar en i nacken... Du fångar den där hemska känslan väl i dessa dina rader.
2008-01-15

  tom boreland
otroligt bra
utan grågor
inga svar
2008-01-15

  Jan Linderoth
Väldigt ovisst om du ställer den frågan han vill höra.
Fin metafor om att vara jagad på det sättet. lysande.
2008-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Vad skulle i så fall ovissheten ha för svar att erbjuda, undrar man spontant...?
2008-01-15
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar