Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kortis .. bara just nu


Hungrig

Jag matar mitt ego med cigaretter
Suga kan jag ju I alla fall

Macka

Tårgas i ord.
Vilseledd, bortkollrad eller vad du nu vill

Ensam med en röst i microfon
På balkongen står soporna o ruttnar

Här

Vilse i penslarnas land
en färgburk utspridd på vit duk

Där jag ville vara






Övriga genrer av Galgdocka
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-16 01:27



Bookmark and Share


  Матрёшa
här ser jag att nån missat hela poängen med vad ''skriet'' handlar om...Tänka sig, jag trodde aaaalla visste det..men icke.

Dikten då, jo det va ett fint avslut:

Här

Vilse i penslarnas land
en färgburk utspridd på vit duk

Där jag ville vara
2008-10-29

  orsak
tyckte om den.
men jag funderar på om det ska vara så mycket punkter i den?
försöker se hur det skulle se och kännas om dom inte fanns där och verkligen ja.. satte punkt .. utan bara lät meningarna \"flyga mer fritt\" eller hur man nu ska försöka förklara hur jag menar.

tycker iaf väldigt mycket om innehållet och ordvalen.
2008-01-16

  Larz Gustafsson VIP
Problemet med egot är att det är bottenlöst.
Hur mycket man än stoppar i av feedback, upplevelser med mera så skriker hungern som figuren på den där vidriga målningen \"Skriket\".
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Galgdocka
Galgdocka