Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter en kort resa,  till ostkusten, känner jag det plötsligt som om jag fått nya tankar, nya idéer. Finns det en framtid när sorgen efter min älskade har dämpats
lite.......




En annan plats

En
annan
plats

gav
mina
tankar

~ vingar ~

så att

jag kan

flyga

när

stunden

är

inne




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-16 21:35



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Förunderligt och tröstande, stakt tänkt och skrivet! Allt gott! Kram!
2008-01-16

  Dessie 35
flyg inte för långt bort från din verklighet bara =) bra skrivet
2008-01-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
OK! Gott!
Hoppas det
blir fler, som
går i dur!
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP