Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så som jag beskriver det när man känner att man är helt tom inombords.


själen flög i väg

solen går upp och ner, fråglar flyttar, vänskap bildas och splittras.
solsken kommer och går men jag består, består bara av de gamla material som en gång i tiden höll min själ inne. men som allt annat blev materialet gammalt och själen flög iväg. nu består jag bara av en tom kropp




Fri vers av bubu
Läst 439 gånger
Publicerad 2005-05-23 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bubu