Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett mirakel ska hända


Jag ska börja leva ikväll jag ska lägga allt bakom mig.
Jag ska samla upp mina vissna blad och klistra på dem igen.
Jag ska gå över isen jag så länge fruktat.
Jag ska berätta för dig hur mycket du sårar jag ska säga att du hör hemma vid dårar.
Jag ska sedan springa där ifrån med gråt i halsen.
Mitt leende på läpparna ska sedan bli verkligt.
Det ska hända ett miralkel. Det ska verkligen hända.
Jag ska bli hel igen jag ska bli ett.




Fri vers av __helene__
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-16 23:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...Och visst kommer du att bli hel. Det tar bara lite Tid...
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

__helene__