Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hand i hand

Hand i hand ska vi flyga upp, upp mot stjärnorna bort förbi månen.
Flyga bort till drömmarnas land där inga problem finns där sorg inte existerar där hatet frysit till is.
Där rakbladen inte når dig.
Vi flyr bort från allt du och jag.
Bort dit tiden stannat, där kan vi stanna så länge vi vill.
Ingen kommer se oss ingen kommer åt oss.
Där är vi trygga min vän.
Du behöver aldrig mer vara rädd hand i hand ska vi vandra.
Hand i hand ska vi beskåda världens problem.
Hand i hand ska vi bli lyckliga!




Fri vers av __helene__
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-01-24 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

__helene__