Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lögnen som känns så sann

Ser in i dina ögon, de är svarta av lögn jag hör dina ord de ekar i huvudet.

allt är blott på lotsas allt är blott en lek.

Vill ej tro på orden.

Snor in mig i din charm, gömmer mig i dina kyssar.

Glömmer för stunden att det kommer aldrig vara för evigt.

skyming faller och dagen gryr.

allt är som bortblåst allt har du glömt.

du har gömt de ord som verkade så äkta.

det ända du kan ge är smärta.

varför kan jag inte sluta tänka på allt jag vill skänka till dig.

kan man verkligen sakna något man aldrig riktigt haft?




Fri vers av __helene__
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-03-02 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

__helene__