Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är livet?

vad är livet?
är livet som en sommaräng med blommor av viol.
är livet som ett krig ett krig inombords som aldrig tar slut.
folk säger lev livet som dagen vore din sista.
Men vad skulle man göra sin sista livs dag?
Livet är ingen sommaräng, det är heller inte som ett krig.

Livet är som att gå på en lina, ett sne steg och allt faller samman.
så håll fötterna på linan tappa aldrig balansen!




Fri vers av __helene__
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, det gäller nog trots allt att balansera på den där tunna fina gränsen. Men snedsteg gör vi ju alla, så då är det bara att resa sig igen och gå vidare. Kanske inte alltid helt lätt, men inte desto mindre nödvändigt.
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

__helene__