Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill något annat

Som du inte vill

TUMULT

Hon älskar dig
Som du inte gör

TVEKAN


Hon lämnar dig nu
Som du inte kan

TÅRAR




Fri vers av EMITSTI
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-17 04:37



Bookmark and Share


  Patrick K
en händelse som kan utspelas under flera år läses nu på några sekunder!
riktigt bra
2008-01-17

    Damm
BRAAAAA!
2008-01-17

  Michaela Dutius
Du dunkar in orden som avskalade och enkla berättar om något ofrånkomligt
2008-01-17

  Thurizas
hårt tungt och svårt, är det första som slår mig när jag läser dina ord.känner sorgen vina genom hjärtat.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

EMITSTI