Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magi

livet är som ett trolleritrick,
det är inte kul när du vet hur det funkar.




Övriga genrer av pinkgrape
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-23 17:36



Bookmark and Share


  Little missSunshine
Haha kunde inte hjälpa att jag började skratta.
Förväntade mig en lång dikt men den här är riktigt bra.
SNyggt skrivet

*applåd*
2008-10-18

    miss_me
så sant!!
2005-09-28

  Anders P VIP
Snygg sentens och tänkvärd. Tar den som favorit
2005-05-23

  Almaz
Visst är det så!!! :)
Så sant, så sant..
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

pinkgrape