Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadsatmosfär

Modern affär
osäker själ
i stadsatmosfär
sköt min fru ihjäl

För reguljär
människor stjäl
mörkerlagd misär
rakblad vid vägskäl




Fri vers av pinkgrape
Läst 620 gånger
Publicerad 2005-09-19 19:45



Bookmark and Share


    Morning Glory
Den var mysig tycker jag!
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

pinkgrape