Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska

jag ber. låt mig bli av med allt mitt yttre.
snälla låt mig snart få visa mig, låta mig
ta av mina gamla kläder och stå naken
inför hela världen, staden, gatan.
jag vill visa att jag inte längre är den jag var,
inte längre fylld av tomma ord och egen vinning.
jag har överlämnat mig,
jag går nu på kärlekens stig.
här har jag lärt mig att inte sträva lika mycket efter
att bli förstådd som efter att förstå,
inte lika mycket att bli tröstad
som efter att trösta,
inte lika mycket efter att bli älskad,
som efter att älska.
genom att lita på dig har jag lärt mig.
att man får genom att ge.
så låt mig nu leva, låt mig leva och älska för jag vill inte längre vara rädd.




Övriga genrer av pinkgrape
Läst 648 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-23 17:38



Bookmark and Share


  Little missSunshine
WOW! Vacker, fin, älskar det sista du skriver. Du bygger upp en bra känsla igenom hela och avslutar skarpt med en mjuk mening.
Okej det låter dumt men jag hoppas att du förstår vad jag menar!
2008-11-05

  Elsa/Elias
du formulerar mina känslor alltför bra. och alltför vackert.
2007-07-19

  Susanna
Kloka insikter och vackert skrivet!
2005-05-24

  Bizon
Du har min kärlek bror - lev väl med din stora insikt - du inger hopp och glädje - och jag förstår din rädsla - karlek har så tunn hud, men ett outgrundligt djup.

Dina ord av ödmjuk längtan
tänder lyckans eld i välden

Så skulle vi alla ta oss an kärleken och livet.
2005-05-24

  Almaz
Vackert, vackert..
Du har fångat denna känsla av kärlek, till en annan människa, alldeles superbt bra!
Jag bara sitter och nickar åt denna mycket vist framförda komposition.. *ler*
2005-05-23

  Lany
Din tankelinje är rak och lättläst. Bra poesi.
2005-05-23

  madinsane
då har du lärt dig en läxa som många har svårt för.. grattis!
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

pinkgrape