Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det fanns en tid då vi var allt

Jag vet ingenting om dig
men det fanns en tid då vi var allt
Du såg på mig och jag avgudade dig
Dina ögon får mig att skriva tonårsdikter
och sångerna om kärlek styckar mig
Mitt barn som jag kvävt får plötsligt luft
och jag kväljs av känslor och lust
Jag är förbi allt som jag föraktar
men det fanns en tid då vi var allt
den är över nu och jag går pansarsluten hem igen, igen, igen.




Fri vers av pinkgrape
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-07-02 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkgrape