Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att kyssa dig är som att älska

 

jag vill kyssa dig


kyssa dig länge




Fri vers av stronza
Läst 349 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-17 10:33



Bookmark and Share


  Redwine
en bild säger mer än tusen ord! Om du fattar vad jag menar ,)
Gillar när det är kort och kärnfullt! +++++
2008-02-04

  aol
uderbar den går rakt mot hjärtat där den dröjer kvar

läs min dikt älska som ett kompliment till din magnifika
2008-02-04

  Markattan
En underbar känsla väl förmedlad. Det behövs inte mer än så här.
2008-01-28

  tom boreland
nirvana
2008-01-18

    Noomi
ååhh.. så gott..
2008-01-17

  Jan Linderoth
Fin hyllning till kyssen. Alltings början och slut, som ett erotiskt andetag.
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar