Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstgjord andning

Din hy är tärd
Saknar all flärd

Genomskinlig
nästan osynlig

finns jag i din närhet
flätar skörheten
mellan mina fingrar

erinrar
om svunnen tid
blek och numera timid

vaknar av att jag saknar
värmen i din kropp
våndas

famlar bland lindor
binds opp
minnena trilskas

stödjer din andning
bär smärtan inombords
den är för ful för att visas

tvingas ut
du får konstgjord andning
livet tog plötsligt slut




Fri vers av lilla t
Läst 462 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-17 16:36



Bookmark and Share


  Nasrin
En stark känsla och träden som brinner och visar sin nakenhet.
du skriver mycket vackert. Nasrin
2008-01-18

  Leif Furstedt
En stark och naken text...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t