Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt rikes prinsessa

Jag har ingen skinande rustning eller en vit häst
Jag äger ingen fästning eller en sidenväst
Men om du tittar på mig, ser du din prins
När jag ser på dig, ser jag det vackraste som finns

Jag vill skapa ett rike tillsammans,
jag nöjer mig inte med en natt eller en romans.
När vi pratar med varann, känns det som att våra hjärnor delar en dans.
Jag lovar att göra allt i min makt, om du bara ger mig en chans.

Att se men inte röra gör mig galen och vild.
Trots det, önskar jag ibland att jag var din spegelbild.
Jag vill ligga intill dig, hålla din hand
krama om dig och höra dig viska mitt namn.

Allt jag har att erbjuda, är min tid och min oändliga kärlek
Jag tänker inte försköna eller ljuga, detta är inte längre någon lek.
Min kärlek sitter djupt i min ryggmärg,
med dig skulle jag kunna flytta berg.

Jag frågar inte, jag ber.
Kärleken du ger,
vill jag ge till fler.
Jag vill inte leka mer.
Jag vill hålla dig i handen och se solen gå ner.




Fri vers av Totimomo
Läst 340 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-17 17:42



Bookmark and Share


  ia VIP
strålande!
2008-02-06

  Larz Gustafsson VIP
Hjärnorna som delar dansen!
Suveränt!
Och: Two hearts beat as one...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo