" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
själva titeln är utifrån den klassiska koanen " hur såg mitt ansikte ut före födelsen"?...hur såg det ut före tillblivelsen genom befruktning...?


Mitt ansikte före jag föddes

 

 ögon som var vända inåt
mot universums egen gåta
pulserande genom varje kärl




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-18 07:25



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Spännande. Mycket spännande. Och jag ställer mig också frågorna: hur var ditt, och mitt ansikte, innan vi ens blev påtänkta?
2008-01-19

  rebecca d
mkt fint! ja...kommen ur universum,,skådande...

(vad är reglerna för an koan?)
2008-01-18

  Åsa Gustavsson VIP
så inkännande, lyssnande... den stillheten söker man sig till ibland
genom bruset
2008-01-18

  Larz Gustafsson VIP
Därute väntade kugghjulssystemet.

Welcome, my son, welcome to the machine...

(\"Daughter\" i detta fall, men jag vill ju vara trogen grundtexten...)
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth