Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dött Som Rostrött

ser du spikarna där borta
på golvet i rostrött
klockan kvart övar åtta
fabrorn har nyss dött
ej längre lyser lampan
om kvällen i bersån
inte matas pippifågeln
i Lönnebega-ån
tyst och grå är färgen
som på äldre duk
svävar bortom bergen
roströd spik kom aldrig i bruk




Fri vers av Julla
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-01-18 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julla
Julla