Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Dubbel Bemärkelse

Som en vindpust

Utan att svepa vid löven

Fick du trädet att skaka

Vilja knoppa

~

Björk eller Asp

Finaste Ek

Vad är jag för art

Behaga trädet, du vindpust

~

Behöver ej svepa

Blås upp till storm

Kuling vid kusten

Du vindpust




Fri vers av Julla
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-01-18 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julla
Julla