Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verdad o mentira

Tom
ändå ifylld
dock av hat
men massan, den är blind
lojalitet och lögn
spelar mig spel
spratt
skratt
i olika tonlägen och jag missförstår
för jag litade på.

tänk DIG perrongen
ser du bilden av den
minns hur du var
finns jag kvar
endast elände
fast icke ändå
lyckan kändes
när det var vi
antal två




Fri vers av Julla
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-01-18 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julla
Julla