Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns mycket övrigt att önska under min mans sista tid i livet. All press och stress jag var utsatt för har satt sina spår. Nu, i efterhand, ser jag vidden av det.
Mycket skulle varit annorlunda om det hade hänt idag.....



Förlåta mig själv

När
jag ser
tillbaks
skäms
jag över
hur stressad
jag var
men

jag gjorde det
bästa jag kunde
 de stunder
som var

- det vet jag -

jag måste
förlåta
mig

för att det inte
blev bättre

än jag

var


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-18 19:33



Bookmark and Share


  prinscess VIP
ja sorgen beter sig olika
man kan inte alltid rå över det
2008-01-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP