Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormens skörd.. (lite friserad)


som söndertrasade trädkronor

i stormens våld


vajade vi fram och åter

utan riktigt fäste


vi slets åt alla håll

på en gång


men härdade ut tills den tid

då vinden mojnade


och i stillheten efteråt

vi slickade våra sår


läkte ut vår smärta så gott det gick

skrev vårt slut tillsammans


över stormens ärr

för att dölja


våra brustna hjärtan




Fri vers av emilf77
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-19 11:30



Bookmark and Share


  aol
gillas verklige toppendikt suverän
2008-02-01

    Karin_
Jättefin, verkligen. Jag gillar ditt sätt att skriva, ditt val av ord.
2008-01-31

  Karl-Bo Lundstedt VIP
5+
särskilt den sista strofen
fastnar \"över stormens ärr
för att dölja våra brustna
hjärtan\" Applåder!!
kb
2008-01-30

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Jättebra
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77